Ansiktsmålning, Glittertatuering, Airbrush Tattoos, Ballongfigurer och Bodypaint.

Perfekt till barnkalaset, maskeraden, fotograferingen eller företagseventet.

För dig som vill ha det där lilla extra och sätta färg på festen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Ansiktsmålning, ballonger, airbrush tattoo och glittertatuering är perfekta aktiviteter att ha på nästa födelsedagskalas som definitivt uppskattas bland barnen. Jag ger barnen en dag de sent kommer glömma!

Ansiktsmålning

Ansiktsmålning är alltid en uppskattad aktivitet hos barnen. Jag använder mig av högkvalitativa produkter som är anpassade för ansiktsmålning. Färgerna är vattenbaserade samt dermatologiskt testade och tvättas enkelt bort med tvål och vatten eller annan ansiktsrengöring. 

Perfekt för barns känsliga hy.

Allt glitter jag använder är anpassat för ansiktet. 

Jag gör även hemmagjorda "Bling-smycken" som man kan lägga till i sin ansiktsmålning om man vill bli extra festfin.

Barn älskar att klä ut sig och leka rollekar! Därför målar jag allt ifrån djur, prinsessor, pirater, superhjältar, blommor, halloweentema m.m.

Jag utför även coola armmålningar på de som tycker det är lite läskigt att bli målad i ansiktet. Glitterdesigns passar perfekt till de större tjejerna på festen. UV-målning är perfekt för alla åldrar för UV diskot! Meddela gärna om kalaset/festen har något speciellt tema.

Håll gärna utkik i Galleriet, där laddar jag upp bilder efterhand.

Glittertatuering 

Trendiga glittertatueringar är väldigt uppskattat hos barnen då de är vattentäta och håller i ca 3-7 dagar.

Extra kul att kunna visa upp på dagis och skola efter helgens festligheter. 

Glittret är enbart anpassat för kroppsbruk, så man kan få tatueringen på t.ex. insidan eller utsidan av underarmen, överarmen eller på handen.

Det finns ett 60-70 tal olika motiv att välja mellan. 

Badda lätt med handduken efter dusch så håller tatueringen länge.

Vill man ta bort den går den lätt bort med olja, t.ex. babyolja.

Airbrush Tattoos.

Med hjälp av en airbrush kompressor och tuffa schabloner skapar jag fräcka fake tatueringar som ser ut som äkta med hjälp av skuggningar och highlights.

Ser ut som riktiga tatueringar!

Färgen jag använder till barn är en hybrid färg. Den tåler vatten och håller längre än vanlig kroppsfärg, cirka 1-3 dagar. Färgen jag har till vuxna är alkoholbaserad och håller upp till cirka 7-10 dagar. Tatueringarna smetar inte utan bleknar snarare med tiden. Jag har motiv som passar mindre barn, större barn och även vuxna. Perfekt om man vill ha en annorlunda aktivitet på festen eller kalaset. Passar utmärkt till de större barnen som vill ha en lite "tuffare" aktivitet och även till vuxna som ska på någon rockig tillställning. 

NYHET! Ballongfigurer

En nyhet är att du nu kan lägga till ett ballongpaket i samband med ditt kalas! Antingen gör jag enklare ballongfigurer till barnen på plats eller så kan du förbeställa lite mer avancerade ballonger inför kalaset som jag levererar hem till dig. Perfekt för barnen att få hem istället för godispåsen. Mer bilder och info om de olika ballongerna kommer snart. Mejla mig gärna för mer information. 

Halloween

Årets roligaste högtid för dig som älskar att spöka ut dig! Jag målar mer avancerade och tidskrävande målningar och gör sårskador på vuxna till halloweenfesten. Jag målar även enklare och snällare halloweenmålningar på barnen om de också ska med på festen eller på halloweendisco.

Mejla mig för mer info. Under Halloweenhelgen kan man boka enskilda målningar hemma hos mig då jag har många kunder inbokade under just denna helgen.

Gravidmålning

Föreviga tiden med din fantastiska gravidmage med en gravidmagmålning!  Rolig idé till barnboken, gravidfotograferingen eller varför inte till babyshowern?

En garanterat uppskattad present till den blivande mamman!

Passa på att boka in! Inte varje dag man är gravid och har chansen att bli magmålad. Jag tar lite bilder som du givetvis får digitalt.

Jag har även samarbete med en fotograf som kan ta helt underbara bilder på dig och din mage om ni önskar mer professionella bilder. 

Mejla mig för mer info.

Vuxen målning

För dig som vill vara extra festfin och vill få blickarna dragna till dig på t.ex. maskeraden, coctailpartyt eller nyårsafton.

Jag målar lyxiga venetianska masker som får dig att drömma dig bort till Italiens Venedig. Dekolletagemålning, ben- eller armmålning med fina blommor är den perfekta accessoaren till partyklänningen.

Glitterdesigns/Eyedesigns passar perfekt för tjejgänget på möhippan eller till shower, coctailpartys och andra events där ni är flera stycken som vill glittra lite extra.

UV färger kan även användas vid olika events, shower eller partyn där man vill synas i blacklight. Perfekt för diskot, möhippan eller modeshowen. Mejla för mer info.

Jag utför även andra typer av ansiktsmålningar till t.ex. maskeraden.

Dr. Glitter

Nu kan du som företag boka in min härliga sidekick Dr. Glitter i samband med bokning av ansiktsmålning eller någon annan av våra aktiviteter. Dr. Glitter gör fantastiska glittertatueringar och enklare ballongfigurer till alla barn! Perfekt om ni väntar mycket folk och behöver ha två personer/aktiviteter till barnen.

Tvättråd efter ansiktsmålning.

Tvåla alltid in ansiktet med löddrigt tvål först, då lossnar pigmentet istället för att tränga ner i porerna. 

Torka gärna av med fuktad handduk eller vanliga tvättlappar.

Upprepa vid behov och gnugga inte. Skölj av med varmt vatten.

Vid färgrester eller färg nära ögonen kan du använda en fuktad bomullspad med lite kokosnötsolja eller olivolja på och tvätta försiktigt bort.

Undvik att använda våtservetter/tvättservetter till ansiktet då huden i ansiktet på barn kan vara väldigt känsligt och kombinationen med färgerna kan i värsta fall leda till allergiska reaktioner.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
2018-09-18_10.57.31