Om mig...
Linnéa Önnerby Novak

Jag heter Linnéa och bor i Höganäs tillsammans med min man och son och lilla dotter.

Jag är en professionellt utbildad certifierad ansiktsmålare och har sedan 2016 mitt egna företag Linnéas Ansiktsmålning.

Jag är även Sveriges första honor student på Olga Murasevs International Facepainting School.

Dessutom är jag även en bloggare åt Facepaint.com i USA där jag skapar Step by steps och videotutorials till andra ansiktsmålare världen över. Idag undervisar jag även i facepainting utomlands för andra ansiktsmålare i olika typer av workshops. 

Jag har även själv gått på flertalet workshops i ansiktsmålning, dekolletagemålning och special effects i Holland där jag har blivit coachad av några av de bästa, så som Natalee Davies, Sarah Smith, Elisa Griffith, Denise Cold, Olga Murasev och Eugene LeClercq.

Jag har även fått äran att få vara med i facepainting tidningarna Q Magazine och Wet Paint Magazine, och jag har även vunnit flera facepainting tävlingar på facebook och synts på återförsäljares hemsidor i både USA och England.

 

Idag målar och airbrush tatuerar jag på både barnkalas, maskerader, roliga fester, speciella tillfällen så som gravidmålning och på olika företagsevent vilket jag tycker är superkul. Jag har håller även kurser i ansiktsmålning för nybörjare.

Jag håller en hög nivå på mina målningar med olika tekniker och aktuella populära motiv, och använder bara professionellt material som är anpassat för ansiktsmålning och passar att använda på barn.

Sedan 2019 har jag även fått en sidekick, Dr. Glitter, som ställer upp vid stora events och jippon när det krävs förstärkning. Jag har även möjlighet att fixa fram en trollkarl.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now